Alege expertiza și experiența noastră

Suntem o echipă de profesioniști financiari si fiscali, cu peste 20 de ani de experiență, dedicați susținerii companiilor românești și a celor internaționale din perspectivă financiară, fiscală și administrativă. Prin atitudinea proactivă și experiența de business, transformăm cunoștințele noastre în valoare pentru clienții noștri, împărtășind acelasi limbaj de business, fără jargon financiar sau fiscal.

Serviciile noastre au fost create să reliefeze toate aspectele și implicațiile unei tranzacții, să vă elibereze de stresul administrativ și să vă ofere cea mai bună soluție la momentul potrivit, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe creșterea afacerii. La fel cum un zmeu zboară liber sus pe cer, dar este mereu ancorat la pământ, așa și compania dumneavoastră trebuie să se dezvolte având un partener de încredere și mereu ancorat la realitățile economice din prezent.
Puteți avea încredere că la noi, datele dumneavoastră financiare sunt actualizate, exacte și în siguranță.

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

ASISTENȚĂ PERSONALIZATĂ

Fie că vorbim de expansiunea unui business, structura acestuia sau managementul său, oferim consultanță practică într-un limbaj liber de jargon fiscal sau contabil.

APLICĂM TEHNOLOGIA

Ori de cate ori este posibil, automatizăm cele mai multe dintre procesele manuale prin integrarea sistemelor clienților cu ale noastre. Utilizăm un sistem contabil performant, bilingv, flexibil din punct de vedere al customizării rapoartelor, cu funcții multiple de management financiar.

ÎNTÂLNIRI PERIODICE

Discuțiile directe, față în față, sunt mai eficiente și au avantajul de a clarifica toate punctele incerte dar și potentialul de a ridica noi aspecte importante care nu erau anticipate.

USOR DE ÎNTELES

Rapoarte financiare, fiscale și de management concise

ASISTENȚĂ PERMANENTĂ

Acordăm asistență asupra chestiunilor urgente imediat, telefonic sau prin email, în limba română sau engleză.

Descoperă serviciile noastre

DE CE SĂ LUCRAȚI CU NOI?

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

La BARIN, veți beneficia de acces direct la partenerii și managerii noștri a căror experiență este de mai mult de 20 de ani in domeniile financiare și fiscale. Unele tranzacții financiare și de business pot fi foarte complexe, în unele cazuri pot apărea aspecte fiscale internaționale, domeniu care este destul de vast și în continuă schimbare. De aceea, beneficiați de serviciile noastre, care au la bază experiența de business, nu doar de consultanță.

SERVICII DE ÎNCREDERE

Noi ne asumăm responsabilitatea pentru munca noastră și implementăm un sistem intern de revizuire pentru a evita apariția potențialelor erori dar și pentru a asigura suportul continuu. De asemenea, asigurăm confidenți.

EFICIENTIZAREA COSTURILOR

Eliminați costurile ridicate cu angajații, salariile și taxele, costurile necesare pregătirii profesionale a angajaților. De asemenea, evitați atât costurile generate de recrutarea și înlocuirea personalului, cât și costurile legate de utilizarea diferitor echipamente și programe informatice.

UTILIZĂM TEHNOLOGIE AVANSATĂ ȘI ECONOMISIM TIMP

Folosim instrumente specifice, pentru a elimina pe cât de mult se poate introducerea manuală de date, astfel încât să ne putem concentra atenția pe analizarea rapoartelor și pe acordarea unor sfaturi care aduc valoare adaugată clienților noștri.

Contactează-ne azi