BARIN este o societate de consultanță de afaceri, înființată cu scopul de a oferi servicii de consultanță financiară și fiscală de cea mai înaltă calitate la standarde internaționale, menținând o relație strânsă cu persoanele de decizie din cadrul companiilor. Având atât experiență de business cât și de consultanță, asistența noastră urmeaza spiritul antreprenorial.

Echipa noastră este bine pregătită pentru a oferi servicii de consultanță relevante și în timp util, precum și rapoarte financiare exacte, luând întotdeauna în considerare nevoile și obiectivele specifice ale clienților noștri. Oamenii noștri sunt membri activi ai organizațiilor contabile și fiscale atat pe plan local cât și internațional, fiind consultanți fiscali certificați, experți contabili autorizați și respectiv membri ACCA.

Oferim o abordare integrată a serviciilor de consultanță fiscală și financiară, având experiența locală și internațională relevantă asupra mediului de afaceri, pentru a vă ajuta să vă gestionați mai eficient afacerea, păstrând în același timp flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a lua decizii sau a face schimbări în firma dumneavoastră.

Pe măsură ce activitățile clienților noștri se dezvoltă, noi ne menținem asistența personalizată pe parcursul diferitelor etape de creștere ale unei firme: creșterea locală, expansiunea internațională sau reorganizările prin fuziuni, divizări sau transferuri de afacere. Având o experiență semnificativă atât in domeniul consultanței cât și in industrie, înțelegem nevoile clienților noștri și lucrăm eficient cu o întreagă echipă de management, cu avocați, evaluatori și auditori.

Metodologia de lucru

Credem că este important să începem prin a asculta cu atenție la ceea ce spun clienții, la nevoile lor sau temerile acestora. Fiecare companie are particularitățile proprii, pe care le înțelegem și le asumăm în acordarea unei asistențe optime. Credem, de asemenea, că interacțiunea și comunicarea constantă cu clientul este esențială, chiar dacă accesul online la echipa noastră este asigurat, de aceea, pe langă rapoartele recurente, recomandarea noastră este de a ne întâlni în mod regulat (cel puțin trimestrial), pentru a ne asigura că poziția financiară și fiscală a firmei dumneavoastră este mereu cea corectă și actualizată.

Management

Expertiză: Consultanță de business, Planificare financiară și fiscal, Bugetare și previzionare, Contabilitate pe standarde românești și internaționale, Administrare salarii și HR, Control intern.

BARIN este fondată și condusă de Anca Bogorin, profesionist cu peste 20 de ani experiență în consultanță financiară, audit și management financiar pentru companii locale și internaționale. Anca este economist, licențiată în Științe Economice la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Anca este membru ACCA din 2004 și expert contabil – membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați (CECCAR). Din aprilie 2014 Anca Bogorin a fost aleasă membru al Consiliului Superior al CECCAR și a devenit vicepreședinte CECCAR România, fiind invitată frecvent ca speaker la diferite evenimente profesionale, inclusiv pentru CECCAR si ACCA.

Pregătirea profesională a Ancăi include 6 ani de experiență ca auditor financiar la PwC România, lucrând cu precădere pentru misiuni de audit al situațiilor financiare întocmite în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară și cu standardele contabile românești, în diverse industrii precum producție, imobiliare, construcții, petrol și gaze, comerț cu amănuntul, servicii și media. Anca a oferit, de asemenea, training IFRS diverșilor clienți de audit.

Anca a acumulat o experiență semnificativă de business lucrând ca Director Financiar într-un grup internațional de companii, unde a dezvoltat strategia financiară, procesul de bugetare și previzionare și a optimizat politicile și procedurile interne ale grupului.

Ca partener la TPA Horwath România pentru o perioadă de 8 ani, Anca a coordonat serviciile de contabilitate, raportare fiscală, salarizare si raportare IFRS, dezvoltând o echipă de mai mult de 30 de specialiști, coordonând proiecte de fuziune și divizare complexe, proiecte de revizuire contabilă și asistență pentru control intern.

Anca Bogorin

Managing Partner

Cariere

BARIN oferă un mediu de lucru plăcut și dinamic, proiecte interesante și atrăgătoare și experiență de lucru variată. Oportunitățile de carieră variază în funcție de extinderea investițiilor noastre și a proiectelor de consultanță pentru creșterea afacerilor clienților noștri.

Dacă consideri că poți aduce valoare echipei noastre, te rugăm să ne trimiți un email la adresa office@barin.ro cu CV-ul tău și vom fi bucuroși să te întâlnim.

POSTURI LIBERE:

Contabil senior

Profil

Contabil junior

Profil

Consultant fiscal

Profil