În perioada 12 – 13 septembrie 2014, CECCAR a organizat Congresul Național, având ca temă: „Noi dimensiuni și provocări ale profesiei contabile: competitivitate, inovație și conformitate”.

Anca Bogorin, Managing Partner BARIN, a fost invitată să modereze sesiunea numită „Rolul creator al profesionistului contabil în cadrul unei entități”, unde i s-au alăturat mai mulți invitați din elita profesională: domnul Ahmed Hassan – Partener de administrare a țării Deloitte; Doamna Cornelia Bumbacea – Partener de tranzacții, PwC România și doamna Ana-Maria Dutu – Director de planificare și control, Unicredit Tiriac Bank.

„Creativitatea nu este specifică numai artelor, dar este la fel de critică pentru progresul în științe, matematică, tehnologie, politică, afaceri, economie, management și toate activitățile din viața de zi cu zi. Tehnologia informației moderne, pe lângă eficiența sa în gestionarea eficientă a unor volume ridicate de tranzacții economice complexe, are rolul de a înlocui hârtia, probabil până la dispariția ei. Viitorul în contabilitate va fi unul digital ”.

Leave a Reply