Oferim o gamă largă de servicii de consultanță fiscală care se bazează pe o bună înțelegere a industriei dumneavoastră, în orice domeniu fiscal, cum ar fi: impozit pe profit, TVA, impozitarea persoanelor fizice, impozit cu reținere la sursă, impozit pe dividende, impozite și taxe locale.

Revizuire fiscală

Într-un mediu fiscal local și internațional în continuă schimbare, cu tranzacții comerciale în continuă evoluție sau noile tehnologii care pot perturba cursul normal al unei afaceri, strategiile companiilor trebuie să devină mai flexibile, reducând în același timp potențialii factori de risc fiscal. Echipa noastră de specialiști poate evalua poziția fiscală a companiei dumneavoastră și identifica principalele riscuri și oportunități care trebuie abordate pentru ca afacerea să funcționeze eficient, asigurând conformarea fiscală.

Asistență în rambursarea de TVA

Asistăm clienții pe perioada procesului de rambursare a TVA pentru companii românești și străine.

Consultanță fiscală generală

Vă oferim consultanță fiscală personalizată privind legislația fiscală din România în orice zonă fiscală de interes pentru dumneavoastră, luând în considerare cerințele dumneavoastră specifice și având cunoștințe importante despre industrie care pot aduce o contribuție importantă pentru societate.

Dorești mai multe informații?

Vă rugăm să ne adresați orice cerere de servicii necesare; vom crea o ofertă personalizată pentru compania dumneavoastră.

Cerere de ofertă