Fuziuni și achiziții

Companiile de succes vor depune mereu eforturi în optimizarea costurilor lor, în minimizarea riscurilor fiscale și se vor asigura că fluxurile viitoare de numerar vor fi la potențialul maxim. Fie că se va lichida o anumită subsidiară sau se va considera o anume fuziune a unor operațiuni sau companii, dacă se dorește achiziția unui nou business pentru integrarea cu cel existent, noi suntem gata să asistăm pe tot parcursul acestor etape.

Cere o oferta

Due diligence și suport tranzacții

  • Due diligence financiar și fiscal
    • asistență la vânzare, due diligence la vânzare
    • asistență la cumpărare, due diligence pentru cumpărător
  • Structura fiscală a tranzacției
  • Revizuirea contractul de vânzare-cumpărare

Restructurări de afaceri

Un proces de restructurare poate atrage un risc fiscal considerabil, care trebuie adresat si administrat la timp pentru a asigura eficiența dorită. Vă putem asista în fiecare etapă a restructurării, inclusiv de la planificare până la implementarea efectivă a reorganizării, în exercițiul de due diligence, structurare fiscală și în etapa post-reorganizare.

Consultanță financiară

Vă oferim consultanță financiară, contabilă și fiscală, vă asistăm în pregătirea previziunilor financiare pe termen lung pentru a facilita accesarea de finanțare bancară, oferim servicii de managemnet al cash-ului și revizuiri a controlului intern. Concepem pentru dumneavoastră indicatorii de management financiar precum și rapoarte de business recurente. De asemenea, asistăm directorii financiari în realizarea structurii echipelor financiare și în recrutarea membrilor departamentului financiar.

Cere o oferta