Anca Bogorin fondează BARIN – o practică financiară și fiscală în România, care funcționează în conformitate cu standardele internaționale.

Anca Bogorin, profesionistă în domeniul finanțelor cu o experiență de peste 18 ani în consultanță financiară, management financiar și audit, fost partener al unei rețele internaționale de consultanți, a fondat recent BARIN – o practică de consultanță financiară și fiscală în București, România. 

Echipa BARIN este conștientă de provocările cu care se confruntă în mod constant IMM-urile din diverse industrii. Astfel, ele aduc o abordare nouă și modernă a serviciilor de consultanță financiară din România: soluții practice, deja testate, precum și un serviciu personalizat, orientat către afaceri, consultanță adaptată industriei specifice, condițiilor pieței și legislației locale, folosind cele mai recente tehnologie.

Fondatorul BARIN, Anca Bogorin, are o experiență puternică în audit financiar, management financiar și consultanță de afaceri. Este membru ACCA și expert contabil, membru CECCAR. A devenit vicepreședintele CECCAR România la începutul anului 2014. Anca Bogorin și-a început cariera profesională în PwC, unde a profesat ca auditor pentru diverse industrii, timp de 6 ani. Ulterior, ca manager financiar cu un grup internațional de companii timp de aproape 3 ani, Anca a coordonat departamentul de finanțe, dezvoltând sistemele de raportare financiară, bugetul grupului și a optimizat, de asemenea, politicile și procedurile interne ale grupului. În urma experienței de afaceri, Anca a ocupat poziția de Partener în TPA Horwath, unde a coordonat practicile de contabilitate, conformitatea fiscală și raportarea IFRS pentru o perioadă de 8 ani. 

„Antreprenorii și factorii de decizie se confruntă astăzi cu un mediu de afaceri din ce în ce mai complex și dinamic. Este firesc ca profesionistul financiar pe care îl caută să fie un consilier pro-business, dedicat și capabil să ofere soluții financiare și fiscale imediate și ideale.

Leave a Reply