BARIN, o companie bine consacrată de consultanță financiară și planificare fiscală din România, are plăcerea de a anunța numirea Valentinei Radu ca partener fiscal. Un profesionist experimentat și fost director al PwC România, noul membru cheie al echipei BARIN va gestiona și dezvolta practica fiscală a companiei.

Valentina Radu are o experiență de 11 ani în servicii de consultanță fiscală atât în ​​domeniul impozitării românești cât și internaționale, cu o atenție specială în domeniul TVA. Ea a contribuit la o gamă largă de misiuni complexe pentru corporații multinaționale și companii locale, inclusiv proiecte de restructurare, scheme de optimizare a impozitelor, diligență cuvenită, cazuri de litigii fiscale, precum și revizuiri fiscale și asistență pentru restituirea TVA.

În calitate de fost director al PwC România, Valentina a luat parte la două dintre cele mai relevante cazuri de încălcare a drepturilor fiscale împotriva României la nivelul Comisiei Europene, sprijinind industria de leasing și piața colectării datoriilor pentru a-și apăra drepturile UE și pentru a aplica corect legislația UE în scopuri de TVA. și chestiuni de contabilitate. De asemenea, Valentina este consilier fiscal autorizat la Camera de consultanță fiscală din România din 2013 și deține o diplomă de impozitare indirectă a UE de la Institutul pentru Impozitare Indirectă, Marea Britanie.

„Sunt încântat să încep o nouă provocare împreună cu echipa BARIN. Cred cu adevărat că, împreună, putem construi o practică puternică de consultanță fiscală și financiară pe piața românească, care să poată răspunde nevoilor actuale ale investitorilor străini și locali de a fi rapide și flexibile. Vom face acest lucru prin împărtășirea cunoștințelor complexe într-o manieră simplă, dar totodată cuprinzătoare, menținând în același timp serviciile noastre de contabilitate și contabilitate integrate de înaltă calitate ”, a spus Valentina Radu, partener fiscal.

Despre această nouă întâlnire în echipa sa, Anca Bogorin, fondatorul și partenerul de conducere al BARIN, a declarat: „Valentina este o profesionistă de excepție și un expert de înaltă calitate, cu o experiență de primă clasă în domeniul său. Ea deține combinația ideală de abilități tehnice și inteligență emoțională, ceea ce o face un excelent consilier. Avem aceeași viziune și stil de lucru și am încredere că numirea ei în calitate de partener fiscal va consolida și mai mult serviciile noastre de consultanță și va completa strategia de dezvoltare a companiei și planul de creștere ”.

Leave a Reply